(0)

Fraktfritt
Worldwide

Mer info här>>

Cashback
Pengar tillbaka varje gång

Mer info här>>

30 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning

Mer info här>>

Nyårslöfte

Postat av: Sara Gillevi den 22/01 - 2016 kl. 14:36:05

Mitt personliga nyårslöfte är att "Fylla mina dagar med liv istället för att fylla mitt liv med dagar"

tycker den meningen är så tänkvärd. Brukar dy reflektera över vad du gjort senaste året? Kommer du ihåg vad du gjorde senaste året/senaste halvåret/kanske tom att man inte kommer ihåg vad man ens gjorde i helgen? Är det då något att komma ihåg?

Jag ska bli mer medveten om vad jag lägger ner min tid på. Det kanske är bara att sitta och brodera en hel dag? Ja men det är där min passion ligger just den dagen, eller?

Vad gör du för att fylla dina dagar med liv?
Just nu denna veckan har jag vart inne på att göra om hemma i vår bostad, rensat. Nytt år nya möjligheter!? Varför gör man så, att man väntar nästan på att det ska bli nytt år, måndag, ny dag, pensionär innan man kan påbörja det där man alltid velat.

Varför inte påbörja det nu! direkt?

Av min man i julklapp fick jag en övernattning ink behandling på Asia spa i Varberg.
Jag åkte helt ensam, det var så skönt och så välbehövligt. Att gå från att vara en person som har fått och behöver en del egentid till att vara mammaledig och glömma allt vad egentid heter har vart en större omställning för mig än vad jag klarat av. Men nu går vi åt rätt håll och jag känner glädjen.

Nog om det, jag ser verkligen fram emot mina dagar framöver och tiden framöver.
Har så mycket roligt att se fram emot.

Ta hand om dig!
Kram Sara 

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.